Blogumuzdaki yazıya yorum yapılmıştır. Euzun Teması Hayırlı uğurlu olsun..

Sayfalar

Google Adsense Nedir ?

6 Nisan 2013 Cumartesi tarihinde yazılmıştır.

Adsense, Google şirketinin en önemli hizmetlerinden bir tanesidir.Site sahipleri, blog sahipleri hatta Youtube hesabı sahipleri bu hizmeti kullanarak para kazanabilir.


Google Adsense'den temiz bir hesapla aylık ortalama 25$ gibi bir rakamı oldukça rahat bir şekilde kazanabilirsiniz. Sitenizin içeriğine ve hit sayınıza göre ise bu rakamı aylık 100$ gibi bir seviyeye çıkartmanız mümkündür.

Web sitenizde yayınlanacak olan reklamlar Google AdWords sisteminde yer alan sitelerdir. Yani Google AdWords ile alıcılar Google'a para ödeyerek reklam satın alırlar ve bu reklamları Adsense kullanan sitelerde yayınlarlar.


Google Adsense üyeliği almak sanıldığı kadar kolay bir işlem değildir. Para çekebilme seviyesine ulaşmanız için 3 aşamadan geçmeniz gerekiyor. Google Adsense hesabı için başvuru aşamalarını kısaca özetlemek gerekirse. 1- Öncelikle Google Adsense'ye başvuru yapıyorsunuz ve web siteniz incelemeye alınıyor. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, web sitenizin tamamlanmış ve legal olmasıdır. İllegal (Adult,Warez) içerikler Google tarafından kesinlikle kabul edilmiyor. Sitenizin içinde özgün olarak yazılmış yazıların bolluğu da bu incelemeden kolayca geçmeniz için bir neden. 2- Bu aşamada Google size ufak bir ödeme yapıyor. Bu ödeme 3$-5$ civarında oluyor. Bu ödemeyi yaptığında, size bir Pin kodu veriyor. Bu Pin kodunu Adsense hesabınıza girerek, 2. aşamayı tamamlıyorsunuz. 3. aşamaya geldiyseniz, paranızı almanızın vakti gelmiştir. Google Adsense hesabınızdan para çekebilmek için alt limit 100$. 100$ limitine ulaştığınız zaman, ödeme talep ediyorsunuz. Ödeme 2-3 hafta içinde adresinize çek olarak geliyor.


Adsense hakkında detaylı bilgi BURADA.
Adsense'ye BURADAN kayıt olabilirsiniz.

Bol kazançlar :)

Google Adsense Nedir ? için “0 yorum” bulunmaktadır.