Blogumuzdaki yazıya yorum yapılmıştır. Euzun Teması Hayırlı uğurlu olsun..

Sayfalar

Gmail Hesabınıza Kendi Arkaplanınızı Ekleyin

20 Haziran 2012 Çarşamba tarihinde yazılmıştır.

Bildiğimiz üzere Gmail’de belirli temalar arasından bize hoş geleni seçebiliyorduk.Google bugün yeni bir özelliği duyurdu.Bu özellik sayesinde artık Gmail’inizi daha da kişiselleştirebiliyorsunuz.Peki ne bu özellik? Kullanıcılar bugünden itibaren e-posta hesaplarına beğendikleri bir arka planı ekleyebilecekler.

Biraz bu yeni uygulamayı nasıl kullanacağız,ne gibi seçenekler var buna bakalım.Gmail’imizin arkaplanını değiştirmek oldukça kolay.Gmail hesabınızı açtıktan sonra sağ yukarı bölümde yer alan ayarlar butonuna basın ve ‘Temalar’ seçeneğine gelin. Karşınıza çıkan ekrandan ‘Özel Temalar’a gelin ve açık ya da koyu bir tema istediğinize dair tercihinizi yapın. Aşağıda yer alan ‘arka plan resmini değiştir’ yazısına bastıktan sonrasıysa tamamen size kalmış. URL aracılığıyla, bilgisayarınızdan yükleyerek, hazır görsellerden birini seçerek veya Google+ hesabınız aracılığıyla istediğiniz görseli arka planınız olarak ayarlayabilirsiniz.
Gün içerisinde bilgisayarın başında en çok ziyaret ettiğimiz yerlerden birisi de e-posta hesaplarımız.Herkesin kendine has e-posta görünümü olması da gerçekten çok güzel düşünülmüş bir uygulama.

Gmail Hesabınıza Kendi Arkaplanınızı Ekleyin için “0 yorum” bulunmaktadır.